Life hack – Det skal du vide inden du rejser til Sri Lanka

0
3104

Er du blevet draget af Sri Lanka? Landet, der har det hele; fra frodig og fantastisk natur helt ud over det sædvantlige til kultur oplevelser i den buddhistiske tradition og spændende eksotiske dyr. Sri Lanka er et sandt paradis.

Men, som altid, når du skal rejse ud er der en række ting, der er gode at have styr på, så du er helt sikker på at tingene glider så let som muligt og ferien kan bruges på at slappe af og suge oplevelser ind i stedet for at ordne og regere.

Styr på fakta

Fordi der er så langt fra det vi kender herhjemmefra til det, du kan opleve på rejser til eksotiske steder som Sri Lanka, er det altid en god ide at sætte sig ind i nogen af de vigtige fakta om landet og deres traditioner og kultur.

Du kan låne Politikkens ’Turen går til Sri Lanka’, men du kan også sætte dig ned og kigge på sider som har samlet og sorteret de vigtigste og opdaterede fakta. Læs de nyeste fakta om Sri Lanka og vær helt sikker på, at det du læser i dag stadig gør sig gældende, når flyet lander og ferien begynder.

Når du har det under kontrol kan du nyde Sri Lankas smukke, hvide sandstrande og den vidunderlige natur i fulde drag.

Husk visum

Ligesom når turen går til for eksempel USA, kræver en rejse til Sri Lanka også et visum. Det er ikke svært at få lov at komme til Sri Lanka, så selve processen er hverken omfattende eller specielt tidskrævende. Det er dog altid en god ide at søge i relativt god tid, så du er sikker på, at der er styr på det inden I rejser.

Som udgangspunkt er et visum gyldigt i omkring 6 måneder og ansøger du om et turistvisum kan du være i landet op til 30 dage. Det tillader endda, at du rejser ud og ind af landet en gang i perioden.

Du kan læse meget mere om, hvordan du ansøger om Sri Lanka visum ved at klikke på linket – her finder du endda en guide til, hvordan det skal udfyldes samt, hvad der ellers er værd at vide i den sammenhæng.

Åh, Sri Lanka

Den lille ø er beliggende sydøst for Indien og du finder ikke noget lignende andre steder i verden. Det er en lille, frodig perle, når det kommer til kultur, natur og tradition.

Oplevelserne på øen rækker lige fra solferier på de smukke sandstrande til kulturelle og spirituelle oplevelser. Der findes ligeledes et hav af spændende dyrereservater og et overvældende dyreliv, blandt andet finder du her verdens højeste koncentration af leoparder.

Få en unik og mindeværdig oplevelse på smukke Sri Lanka.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here