Det opkoblede hjem – også udenfor din hoveddør

8
5301

Du kan få lamper, der tænder, når du taler til dem og skifter farve ved et tryk på en fjernbetjening. (Hvem sagde discostemning i stuen?). De kan også tænde, når du kører op i indkørslen. Du kan få en røgalarm, som sender dig en sms, når den er færdig med at teste sig selv en gang om måneden. Du kan få en intelligent radonmåler, som også tjekker, hvordan kulilteniveauet er i hjemmet, og hvornår det er tid til at lufte ud. Du kan få en badevægt, der selv fortæller dig, hvornår det er tid til at lade chipsposen blive i butikken og i stedet løbe hele vejen hjem.

Smarte låse og alarmsystemer

Du kan selvfølgelig også få både låse og alarmsystemer, som du styrer med telefonen, og som du kan låse op, selv om du befinder dig på den anden side af Jorden. Står du derimod lige foran døren, kan en bluetoothstyret lås lukke dig ind, helt uden nøgle. Så er det slut med at stille indkøbsposer og baby på en våd trappesten for at låse hoveddøren op. Faktisk kan du lade nøglerne blive derhjemme, så længe du husker mobilen.

Du kan vælge at få en besked tilsendt, hver gang et af familiens medlemmer låser døren. Så ved du præcis, hvornår dit barn er kommet hjem fra skole. Er der en håndværker, som ringer på, kan du lukke ham ind uden selv at skulle køre hele vejen gennem byen og dermed gå glip af en halv arbejdsdag. Slut med frustrationerne over internetleverandører, som sender en mail med besked om, at de “kommer mellem klokken 8 og 16”. Dit liv er for kort til at sidde og vente på den slags, men med en opkoblet hoveddør, kan han komme præcis, som det passer ham. Én sur kunde mindre på hans dag og én frustration mindre for dig. Eller mange faktisk. For hvad med svigermor, der dukker uanmeldt op? Eller den (irrationelle) angst for, at du måske har mistet nøglerne i løbet af dagen eller natten på et ikke nærmere defineret sted?

Vælger du at gøre din hoveddør smart, kan du i samme omgang også koble garagen op, så porten åbner, når du kører ned ad vejen eller ind i indkørslen.

Mange smarte løsninger

De seneste år er der udviklet så mange forskellige metoder til at holde hjemmet sikkert og intuitivt, at det er et spørgsmål om at sætte sig ind i de mange muligheder. Det kan være overvældende, men hjemmets sikkerhed bør være et område, du giver særlig opmærksomhed. Det er trods alt ikke kun dine ejendele, det handler om, men også familiens sikkerhed.

Og det er lige præcis her, en låsesmed med digital låseservice kommer ind i billedet. For er der én person, som er ekspert i sikkerhed i private hjem, så er det ham. Han kan rådgive dig om de mest stabile og praktisk løsninger og naturligvis også installere dem, så du er sikker på, at alt fungerer og er tip-top.

8 KOMMENTARER

 1. Hello there! Do you know if they make any plugins to assist
  with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
  very good gains. If you know of any please
  share. Thank you! You can read similar article here: Najlepszy sklep

 2. Hey! Do you know if they make any plugins
  to help with SEO? I’m trying to get my website to rank
  for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.
  If you know of any please share. Appreciate it! I saw similar art here: Hitman.agency

 3. Oh my goodness! Amazing article dude! Many thanks, However I am
  having difficulties with your RSS. I don’t know the reason why I am unable
  to join it. Is there anybody else having similar RSS issues?
  Anyone that knows the solution can you kindly respond? Thanks!!

  My website – vpn coupon 2024

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here