Life hack – Iklæd dig en kimono til alle lejligheder

2938
12481
shop online

Kender du den situation, hvor man gerne vil se godt ud, men også gerne vil være iklædt det lidt mere afslappede outfit? Det kan man løse på flere forskellige måder. Nogle vælger et par løser bukser og en hættetrøje, andre vælger en smart cardigan, der kan bæres åbentstående. Man kan dog også vælge det ultimative life hack til en både afslappet og smart påklædning: kimonoen.

En kimono kan bruges til mange forskellige lejligheder, og der findes kimonoer til alle kvinders kropstyper. Derudover findes de i forskellige farver og former, og så kan de kombineres med mange forskellige andre tøjstykker. Det er en rigtig god til dig, der elsker at gå i det afslappede tøj, men som også gerne vil se smart ud. Et godt bud til sådan et life hack er med kimonoer fra Dressme. Herunder kan du læse meget mere om de forskellige muligheder, der er med dem.

Et smart og afslappet stykke tøj

Som nævnt kan kimonoen bruges til mange forskellige lejligheder. Den kan bruges til afslapningen hjemme på sofaen eller i sengen og den kan bruges på arbejdet. Derudover kan den også bruges til tur i skoven med familien eller til en tur i byen med vennerne og veninderne. Det kan den, fordi den har et udseende som et stykke overtøj – ligesom en frakke eller en længere jakke.

Fordi den har dette cardiganagtige look, så er der også gode muligheder for at kombinere den med flere forskellige stykker af tøj. Dette kan den netop også, da den nemlig fås i mange forskellige farver og mønstre, og så kommer den også i forskellige længder.

Et væld af gode kombinationsmuligheder

Kimonoen er et klart life hack, da den kan bruges til at slappe af i derhjemme, men også til en festlig tur i byen. Det kan den, netop fordi den kan kombineres med så mange forskellige stykker af tøj. Den kan bruges sammen med et par jeans, men den kan også sagtens gå sammen med en nederdel. Derudover går den godt sammen med både sneakers og stiletter. Det er samtidigt muligt at få den i både kort og længere størrelse, så den kan kombineres både med sko med både høj og kort vrist.

Kimonoen et life hack til de festlige begivenheder, da den kan bruges som en kjole. Hertil kan man kombinere den med et taljebælte, så den får det kjoleagtige look, så du er klar til den næste fødselsdag, bryllup eller bare en festlig bytur.

Brug den hele året rundt

Du har også mulighed for at bruge kimonoen hele året rundt, da den som nævnt kan kombineres med mange forskellige typer af tøj. Brug den eksempelvis om sommeren med en nederdel og et par sneakers. Eller brug den om vinteren med en tykkere trøje inden under samt et par lange jeans og støvler. Det giver dig gode muligheder når du fx. har fundet et godt spisested på spiseguiden.dk

På grund af de mange kombinationsmuligheder, har du altså muligheder for at bruge din kimono hele året rundt, hvilket gør den til et klart life hack.

2938 KOMMENTARER

  1. Wah, blog ini keren banget! Isinya energik dan penuh semangat. Selalu menemukan sesuatu yang baru dan menarik di sini. Teruskan semangat berbagi! Artikel ini memukau! Terima kasih atas inspirasinya! ✨ #SemangatTinggi #Berinformasi #SangatSuka

  2. Luar biasa blog ini! Isi yang begitu energik dan menghibur. Saya sangat terkesan dengan gaya penulisan yang menarik. Teruslah berbagi semangat positif dan wawasan terbaru! Artikel ini sungguh membuat hati terpikat! Terima kasih banyak! ✨ #Inspirasional #Semangat #PenuhEnergi