Life hack – sådan pakker du dine flyttekasser rigtigt

349
4303

At flytte er en af de mest stressende oplevelser et menneske kan gå igennem; kun overgået af graviditet. Det er altså ikke helt for sjov, når man skal til at indfinde sig i et nyt hjem. Man skal holde styr på en masse ting oveni det emotionelle pres der godt kan ligge bag at flytte fra et sted, der har en masse minder forbundet til sig.

Man skal finde flyttemænd, have pakket ned, holde styr på datoer og økonomien, man skal ofte sætte flere dage af bare til at pakke ud og så kan det være man også lige skal finde afløsere til nogle vagter el.lign. At flytning er stressende burde derfor ikke komme som nogen kolossal overraskelse.

Selvfølgelig fortjener du da derfor så meget hjælp, som du overhovedet kan få. I denne artikel kan du få en masse gode råd, der vil effektivisere og simplificere din nedpakningsproces.

Ingen grund til overflod

Vi lever i en materialistisk verden, og det kan godt være svært helt at finde ud af hvad man burde tage med og hvad der burde blive hjemme. Ofte ender man med at mangle fire flyttekasser og den udpakning der skulle have taget 3 dage, tager i stedet 3 uger.

At flytte til en ny bolig, er en chance for at starte forfra. Det kan derfor være en rigtig god ide, kun at pakke det ned du ikke kan leve uden. Køkkengrej, sengetøj, Tv’et, sofaen, tøj, vinterjakker. Alle de små nipsting du har samlet gennem årerne og som langsomt er begyndt at fylde mere og mere på dine hylder, kan du lade blive. Tag kun de ting med der har helt specielle minder forbundet med dem. På den måde sparer du plads i dine flyttekasser, og din nye bolig kommer derfor til at blive sit helt eget personlige kapitel i dit liv.

For ikke at lade noget gå til spilde, kan du jo eventuelt sende tøjet du aldrig går med til genbrug.

Gør det overskueligt for dig selv

Et godt trick som næsten alle der flytter udnytter, er at pakke efter rum. Skriv altså med store blokbogstaver udenpå hver kasse hvad den indeholder, og opdel kasserne efter rum. Dediker en kasse til køkkengrej, en kasse til soveværelset og en anden kasse til DVD’er og CD’er. På den måde kan du nedskære tiden på din udpakning en del, og du skal ikke rage rundt i alle dine kasser for at finde den der ene specifikke proptrækker.

Du kan finde mange flere gode tips og tricks til både flytning og pakning på Flyttetilbud.dk. På deres hjemmeside kan du også finde gode priser på alle de forskellige former for flytning du kunne tænke dig forestille dig.

349 KOMMENTARER

  1. п»їlegitimate online pharmacies india [url=http://pharmindia.online/#]india online pharmacy[/url] cheapest online pharmacy india

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here