3 grunde til at vælge trådløst betjente vandhaner

197
4428

Trådløst betjente vandhaner, eller berøringsfri vandhaner som de også er kendt som, har opnået en stigende popularitet siden deres tilblivelse. I flere og flere hjem støder man på denne innovative opfindelse på folks badeværelser og i deres køkkener. En berøringsfri vandhane er, som navnet indikerer, en vandhane der gennem sensorer regulerer vandtilstrømningen.

Dette betyder at man blot skal holde sine hænder under hanen, og derefter vil der strømme vand ud af hanen. De berøringsfri vandhaner er en nem tilgang til højere badeværelseshygiejne og er endda en tilføjelse til hjemmets indretning. Der er altså en lang række årsager til at denne form for vandhane er blevet så populær som den er.

Byd velkommen til et stilrent badeværelse

Mange vælger en trådløst betjent vandhane til deres badeværelse næsten udelukkende grundet dens stilrene udtryk. Det er i dag blevet mere og mere populært at have et minimalistisk badeværelse, uden alt for meget unødvendigt indhold eller alt for mange forvirrende elementer. minimalisme er nøgleordet i den nordiske stil og de berøringsfri vandhaner er perfekte i denne sammenhæng.

Dette er den perfekte måde at udtrykke en minimalistisk stil i et ellers vanskeligt rum – badeværelset. Det er ofte vanskeligt at udtrykke hjemmets stil i dette rum, men gennem de trådløst betjente vandhaner er dette ikke længere et problem.  Mangler du hjælp til monteringen af disse armaturer, så er det ganske fordelagtigt at indhente tilbud på sådanne opgaver på sider som byggetilbud.dk.

Hold det travle familiehjem rent og spar rengøringen

Der vil uundgåeligt blive beskidt i ethvert familiehjem. Folk slæber skidt med hjem og alle hjemmets rum bliver brugt flere gange om dagen. Dette er særligt sandt for badeværelserne i familiehjem. Her vil der uundgåeligt blive samlet en masse snavs i løbet af blot én enkelt dag. Hvorfor ikke gøre rengøringen af dette rum nemmere for sig selv?

Ved at investere i en berøringsfri vandhane minimerer man ikke blot hvor beskidt badeværelset bliver, men man gør også selve rengøringsprocessen en hel del nemmere. At investere i en trådløst betjent vandhane er på denne måde en investering i ens egen tid – hvorfor ikke spare så meget tid som overhovedet muligt på rengøringen i hjemmet?

Formindsk spredningen af bakterier

Bakterier er ikke just et sjældent fænomen på et badeværelse. Særligt på badeværelserne i de ovennævnte familiehjem myldrer det med bakterier på alle overfladerne. Det er naturligvis ikke muligt at fuldstændigt eliminerer samtlige af hjemmets bakterier, desværre. Dog er det muligt at drastisk begrænse mængden af bakterier der dagligt overføres på børn og forældre.

Her er der naturligvis tale om håndvasken, der er hvor mange af bakterierne samles. Og det er derfor her du bør overveje din vandhane.

Normale vandhaner overfører enormt mange bakterier når man slukker den, hvilket er bakterier man tager med videre. En berøringsfri vandhane er derfor for mange mennesker helt essentiel på familiens badeværelse. Ved at begrænse hvor meget man udsætter sine børn for disse bakterier, vil man samtidig i høj grad begrænse sygdom i familien. En berøringsfri vandhane er derfor en nyttig tilføjelse til dit badeværelse og er essentielt en investering i hele familiens helbred.

197 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here