M7 – et nyt dansk brand med opladere og kabler

3
2772

Søger du et sted, hvor du kan købe tablets, PC’er, tilbehør til mobiler samt opladere og kabler? I så fald bør du uden tvivl tjekke op på det nye danske brand ved navn M7. Her kan du helt selv vælge, om du ønsker at købe produkterne i en fysisk forretning eller online. Endvidere samarbejder M7 med en lang række firmaer, og endelig bryster de sig af at være et miljørigtigt firma. Du kan læse meget mere om M7 her på siden, hvor du kan blive klogere på dette nye danske brand.

Fokus på funktionalitet og design

For M7 er både funktionaliteten og designet af deres produkter yderst vigtigt. Det vil altså sige, at deres sortiment er præget af produkter, der er nemme at anvende, og som samtidig har et simpelt og flot design. Deres to første produkter på markedet var en 12W-oplader til iPhone og iPad samt en 5W-oplader til iPhone. De har dog planer om, at der er mange flere produkter på vej. Det bliver spændende at se, hvad disse nye M7 opladere kan, og hvordan de adskiller sig fra andre produkter på markedet netop nu.

Der er mange nye spændende produkter på vej

M7 har blandt andet annonceret, at de regner med at få MFi lightning-kabler i deres sortiment, ligesom de også har planer om at lave en 8-i-1 usb-C dock. Endvidere har de førhen haft succes med trådløse opladere – dog i et andet brand – og denne har de tilmed planer om at gøre endnu bedre og udgive inden for dette nye brand. Det har de planer om at gøre lige så snart, det er muligt for dem. Det vidner altså om, at der er mange nye spændende produkter på vej fra M7.

M7 producerer kun produkter til iPads, iPhones og Mac

For M7 er det vigtigt, at de kun laver ting, som de er eksperter inden for. Derfor producerer de eksempelvis kun produkter til iPads, iPhones og Mac, da dette er deres ekspertiseområde. Hos M7 finder du derfor særligt iPad- og iPhone-kabler, usb-C docks til iPads og Apples MacBooks, powerbanks til især Apple-brugere og opladere særligt til Mac, iPads og iPhones. Er du interesseret i at læse mere om M7, kan du på deres hjemmeside købe produkterne, læse mere om teamet bag, og det er også her, du finder M7’s helt egen blog, hvor du kan læse relevant information om det danske brand.

Du kan også begynde at sælge M7-produkter

Selvom det ikke er alle, der har hørt om M7, er der uden tvivl tale om et spændende dansk brand, der har en hel masse undervejs. Derfor er der mange forhandlere, der er interesseret i at sælge M7-produkter. M7 sælger både til festivaler, butiksejere, distributører og forhandlere. Endvidere er de i stand til at sende til det meste af EU og til hele Danmark, ligesom de tilbyder dropshipping. Er du interesseret i at komme til at forhandle produkter fra danske M7? Sælg M7 produkter med det samme ved at tage kontakt til M7 for at høre nærmere.

3 KOMMENTARER

  1. Breeze Pro delivers a premium vaping experience with its sleek design and advanced features. Enjoy customizable airflow, long-lasting battery life, and rich flavor options for a satisfying and elevated vaping journey.

  2. Cramkey NSK100 is a comprehensive study guide tailored to individuals preparing for the NSK100 NetSuite Certification exam, providing in-depth coverage of NetSuite functionality and best practices for implementation and customization.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here