Udnyt din have til sommer

2
4479

Det er en selvfølge at tilbringe en stor del af døgnets timer udenfor i løbet af sommeren, og ens have er det helt perfekte sted at gøre dette, når man ikke er på farten. Man behøver ikke meget mere end en have og noget godt vejr for at få en god sommer, så hvis du ikke har nogle spændende rejseplaner, kan du sagtens få en mindeværdig sommer alligevel. Du kan udnytte din have til rigtig mange ting i løbet af sommeren. Her finder du nogle få idéer til, hvad du kan bruge din tid på.

Skab forandringer i haven

I løbet af efteråret og vinteren har du sikkert kigget udenfor og set en masse ting i din have, der bør laves om på, for at din have bliver endnu mere gennemført. Når sommeren har meldt sin ankomst, er der ikke mange undskyldninger for ikke at tage sig af alle disse ting. Desuden er det en rigtig god ting at bruge sin tid på, når man har ferie: man får masser af frisk luft og man holder sig i gang. Når du bliver færdig med dit arbejde, er haven desuden langt rarere at opholde sig i, og du kan slappe af med god samvittighed.

Lav en køkkenhave

Køkkenhaver af populære blandt mange haveejere, og det er helt forståeligt. Det er en helt anden smagsoplevelse at lave mad med grøntsager og frugter fra sin egen baghave, og så er det hyggeligt at passe køkkenhaven. Det er derudover også rart at lave mad med ingredienser, man ved, hvor kommer fra. En køkkenhave er en sjov hobby i hverdagen, så hvis du savner kvalitetsrige ingredienser til din madlavning, eller interesserer du dig blot for havearbejde, kan en køkkenhave være det helt rette valg for dig. Sommeren og feriedagene er det oplagte tidspunkt at gå i gang med køkkenhaven på, så find et hjørne af haven og gå i gang med at lave din helt egen køkkenhave, så du kan få lækre grøntsager til madlavningen.

Inviter til fest

Sommeren er den perfekte undskyldning for at holde fest, og når vejret er godt, er det selvfølgelig oplagt at rykke det hele udenfor. Har du en have og lyst til at lægge hus til en festlig aften, kan du invitere vennerne på besøg. Fordelen med havefester er, at det ikke kræver særlig meget at få en god aften stablet på benene. Det er en rigtig nem og økonomivenlig måde at holde en fest på, og så er det hyggeligt. Føler du alligevel, at du bør gøre noget ekstra ud af det, eller vil du for en sikkerheds skyld sørge for tag over hovedet til dine gæster, kan du kigge nærmere på teltudlejning. Her kan du finde telte i alle tænkelige størrelser, og sætte prikken over i’et med et festtelt, så din havefest bliver helt perfekt.

Vær udenfor selv om aftenen

Selvom det er sommer, kan det blive køligt hen ad aftenen, og man kan få brug for en varmekilde. En udendørspejs, et bål eller en terrassevarmer kan gøre underværker, og det gør det muligt at bruge mange timer af døgnet udenfor – selv når mørket falder på. Det vil gøre en aften på terrassen eller en havefest endnu bedre, og man behøver ikke at stoppe havefesten, fordi det bliver for koldt. Hvis du i forbindelse med din havefest mangler en varmekilde, kan du samtidig med, at du lejer festtelt, også anskaffe dig en varmeovn fra Telttilfest.dk. Så kan du leje alting samme sted, og på den måde mindske mængden af forberedelser en smule.

Slap af

Der er masser af ting, man kan lave i sin have i løbet af sommeren, hvor man endelig har tid og mulighed for at være udenfor, men selvom der er rig mulighed for at være aktiv, har man ligeså god mulighed for, for en gangs skyld at slappe af. Det bør man selvfølgelig også gøre udenfor. Tilbring et par timer på terrassen, lav noget god mad eller inviter nogle venner på besøg.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here