Madlavningsgadgets til gadget-elskeren

1
1130

Elsker du gadget? Du har dem til bilen, til computerne, til højtaleren, til espressomaskinen, til garagen, til grillen og i haven.

Du har alle de gadgets, der gør hverdagen nemmere for dig. Du har bare overset et helt marked af gadgets, der var populært lang tid før, der blev tale om gadgets.

Køkkenet selvfølgelig. I køkkenet har bageren såvel som kokken benyttet diverse gadget til at frembringe det bedste brød, de bedste retter og skønneste desserter. En kniv, kogeplade og en masse passion dækker langt fra alle de gastronomiske paletter.

Elektronik er kun til computeren

Mange mennesker har en idé om, at elektronik er noget med computeren på kontoret, fjernsynet i stuen, PS på værelset og højtalerne i hele huset.

Den idé kunne angiveligt godt stamme fra diverse el-butikker. De kaldes elektronikbutikker, hvorfor vi antager, at du dækker at spektre af gadgets og elektronik, vi kan forestille os.

Selvfølgelig er det ikke tilfældet.

Gadgets kommer i mange forskellige størrelse og til forskellig brug. Så selvfølgelig er disse gadgets heller ikke tilgængelige de helt samme steder.

Hvis du skal købe noget til køkkenet, finder du sjældent nogen hjælp i en elektronikbutik. Men hvad skal du så stille op, når du mangler en god blender, en foodprocessor eller en ordentlig røremaskine?

Du skal selvfølgelig vende snuden mod en butik eller en hjemmeside, der specialiserer sig i at lave lige netop det, du søger.

Så når du f.eks. vil i gang med at røge dine egne fisk, så ved du, hvor du skal gå hen.

Gør madlavningen underholdende

Røgeovne finder du på linket her.

De falder måske lidt uden for kategorien af gadgets, der gør livet nemmere for dig. Det er angiveligt en hel del nemmere og mindre omstændigt at købe en varmrøget laks, end det er at røge den selv.

En røgeovn er mere en gadget, der sætter fut i fejemøget. Det er underholdende at træde rundt i forskellige røgeprojekter. Det er med garanti en udfordring i starten. Det tager tid at finde den rette røgbalance, som passer bedst til dig og din familie.

Røgeovnen gør i den grad også madlavningen noget mere underholdende. Hvad har du f.eks. fået af forskellige røget ting? Du har fået laks, rejer, torsk, skinke, men har du prøvet at røge en aubergine f.eks.?
Måske finder du på den næste store hit eller måske får du lavet et eksperiment, der mildest talt er uspiseligt – så på med hatten og prøv igen.

Madlavning er passion og maskineri

Køkkenet vil altid være stedet, hvor maskineri og passion mødes. Det er mødet mellem godt gammeldags håndværk og industrielle maskiner, der klarer jobbet på den halve tid.

Det er de menneskelige smagsløg, der bliver udfordret og forbedret, når maden kan lave sig selv eller på helt ny måder.

I køkkenet mødes samlebåndspastaen med mormor pastaen, de gamle italienske bedstemødre har lavet igennem et helt liv.

Modsat forskellige andre spektre, hvor industrialiseringen har overtaget erhverv, bliver madlavningskunsten kun mere aktuel og endnu bedre, når maskinerne tager os i hænder og gør det sure arbejde for os.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here