Anmeldelse af Nabby Babyalarm – skræddersyet til Familien Gadget

10
4193

Anmeldelse af Nabby Babyalarm - skræddersyet til Familien Gadget
Anmeldelse af Nabby Babyalarm – skræddersyet til Familien Gadget

Et par danske forældre fik nok af gammeldags babyalarmer og gentænkte hele konceptet anno 2014!

Ferien står for døren og mange småbørnsforældre skal have guldklumperne med på ferie – men hvordan sørger man for at holde øje med dem når de sover uden at slæbe et helt arsenal af ledninger og dimser med? Det gør man ved at brug den man i forvejen har med i lommen!!

Nabby anmeldelse

Nabby Babyalarm er udviklet, designet og produceret i Danmark og fungerer sammen med din smartphone og / eller tablet.

På rekordtid har den vundet adskillige priser for design, brugervenlighed og apps.

Den gammeldags type babyalarmer fungerer via radiobølger der sendes når en mikrofoner opfatter et vist støjniveau – og det gør dels at de er modtagelige for radiostøj såsom naboens trådløse dørklokke og fuglefløjt når baby sover udendørs.

Det betyder eks. også at man ikke bruge dem sammen med moderne teknologi med apps da hverken smartphones eller tablets kan “snakke” med den type radiobølger.

Glem alt om oldschool radiostøj og afbrydelser: Nabby kører bluetooth, som du kender eks. fra trådløse headsets, tastaturer eller fitnetss-gadgets og det rækker op til 340 meter uden at nogen eller noget kan forstyrre signalet fordi det er digitalt og “parret” til netop din smartphone eller tablet.

Skulle andre have en Nabby tæt på dig, skifter en af dem bare internt kanal uden du opdager det. På den måde kan man sige at forbindelsen altid er på autopilot, så den er på den kraftigeste og mindst forstyrrede frekvens.

Vores erfaringer med Nabby babyalarm er, at det er den bedste babyalarm vi har haft til vores 4 børn, Magnus, Mille, Milo og Merle!

Nabby multitasker med dig

Hvis der er noget, man bliver god til som forælder, så er det at klare rigtig mange ting på én gang.

Derfor kan din Nabby App selvfølgelig også multitaske. App’en og din Nabby holder hele tiden forbindelsen, så du kan roligt snakke i telefonen, spille spil og tjekke nyheder – App’en lytter hele tiden og sender lyd fra dit barn, hvis der er noget.

Du kan endda selv navngive din Nabby og får derved, den venlige besked “Merle har brug for din opmærksomhed” på din skærm når barnet vågner.

I vores familie har vi haft 3 sæt gammeldags alarmer til vores børn og alle 3 er endt med at stå næsten permanent i opladerne fordi de for hurtigt løber tør og den gammeldags type batterier bliver slidt ned efter et antal opladninger. Bluetooth-teknologien er markant mere strømvenlig og Nabby kan holde 70 timer i brug på en opladning og det tager i øvrigt kun 1 time at lade den fuldt op igen.

Og så er det slut med ladning i specialdesignede, klodsede dockingstationer med store strømstik: Nabby lader ganske enkelt som din mobiltelefon: med et enkelt lille USB stik til din computer eller din micro-usb lader fra din smartphone og så fylder den ikke mere end 7x6x2cm. Lækkert og enkelt design.

Hvad er Nabby?

Nabby består af den lille fysiske “brik” hos barnet og dels som app på din smartphone og tablet.

Som tilkøb til din app fåes der også søvntæller så du kan holde øje med hvor længe dit barn sover, en lyttefunktion samt en temperaturmåler som viser hvor varmt det er ved barnet.

Nogle græder, nogle skriger og andre ligger bare og hyggepludrer, når de vågner. Derfor kan du også indstille lydfølsomheden i din Nabby Babyalarm, så den passer lige præcis til dit barn og behov.

Og hvad med sikkerhed ? Nabby er BpA- og ftalatfri ABS plast. Den er CE mærket og har oven i købet Verdens laveste stråling. Der er ingen knapper babby eller ting i pusletasken kan komme til at trykke på, så den ligger og bibber.

Ingen dele der kan bides af hvis baby har fået fingre i den. Nabby virker med alle iPhones (fra 2’eren og op), samt iPad og Android og koster ca. 1.200 kr.

Vores oplevelse efter at have brugt Nabby nogle måneder er at den bare virker.

Køb, tænd, installer app og du er kørende. Ingen tekniske drillerier – bare brugervenlig og smart. Man fornemmer tydeligt at folkene bag nabby har villet gentænke babyalarmen med alle dens mange ulemper og det er lykkes for dem her.

Du kan prøve Nabby i 90 dage med fuld returret, så spørgsmålet er om du ikke skulle give det en chance hen over ferien? Se mere på http://www.nabby.dk nu!

Efter 6 måneders brug har vi tilføjet dette røde afsnit:

Eneste minus kan være forbindelsen

Du skal ikke lede længe på nettet før du finder kritik af Nabbys rækkevidde. Kommentarerne på nettet tyder på at mange oplever, at de ca. 300 meter, producenten opgiver som rækkevidde, er svært at opnå i praksis.

Ikke desto mindre kom problemet bag på os, da vi ikke selv havde opdaget det i vores daglige, praktiske brug.

Vi skrev til producenten og spurgte til problemet og de svarede tilbage, at rækkevidden var målt i fri, uhindret luft men da de færreste bor på en åben mark uden vægge og døre, så vil de fleste opleve en lavere rækkevidde.

Vi er opmærksomme der er kunder, som oplever en dårlig rækkevidde. I nogle tilfælde er det en kommunikationsfejl fra selve deres mobiltelefon, som vi kan løse. Nogle får den desværre ikke løst, og ser det som et aktuelt rækkevidde problem. I andre tilfælde er det et problem at Nabby ikke kan sende fra forhaven over et hus til baghaven. Dette er en naturlig begrænsning, hvor et hus, og andet forkorter rækkevidden.

Nabby (eller faktisk nogle hundreder) er testet på en åben mark, hvor rækkevidden er det, som vi skriver. Desværre oplever nogle begrænsninger, og det er vi helt med på, og de er meget frustreret, da de tror alle andre vil opleve det samme. Heldigvis er langt de fleste glade for deres Nabby, lige som Jer. Men det er oftest de negatve som bliver hørt.

Når alt det er sagt, gør vi alt for at hjælpe dem, som har problemer.

Om det er et problem for dig, kan kun du vide men det er det, der afgør om Nabby er noget for dig. Kan du leve med kort rækkevidde (10-15 meter), er Nabby et rigtig godt produkt. I vores familie kan vi ikke have iPhone med rundt i lommen uden at miste forbindelsen i ny og næ men vi har også et 348m2 stort hus.