Sådan bringer du skønhed til dit skæg

0
2898

Skønhed-og ansigtsplejerutinen bliver helt heteronormativt set på, som noget der tilhøre kvinderne. Men der tager folket fejl. Der gør dig absolut ikke mindre maskulin hvis tage dig lidt af dig selv, og paradoksalt nok er der faktisk mange kvinder der sætter pris på mænd der gør lidt ud af sig selv.

Noget af det allervigtigste for en mand og hans maskulinitet, er hans skæg. Skægget, eller mangel på samme, udgør en så stor del af udstrålingen hos mænd, at det er så vigtigt at tage sig ordentligt af det. Mange mænd går nok også og tror at skægget da bare er noget der skal have lov til at passe sig selv, men der tager de fejl! At passe på skægget er mindst ligeså vigtigt som at passe på håret på hovedet, og du kan i denne artikel læse dig frem til nogle tips og tricks, til hvordan du bedst muligt tager dig af dig skæg.

Den hårfine grænse mellem hipster og hulemand

Det lækre fuldskæg er et look der både kan gå rigtig godt, og rigtig skidt. Hvis man ikke tager sig ordentlig af sit skæg, er det meget svært at redde sig ud af, at man enten ligner at man lige er stået op eller aldrig har sovet. Et helt enkelt trick til at holde dit skæg sundt er skægolie.

Skægolie kan betragtes lidt som balsam eller shampoo til dit skæg. Skægolie gør håret i dit skæg finere og blødere, og bekæmper derfor det vilde og filtrede hulemandslook. Det er heller ikke fordi man nu behøves at bruge timevis foran spejlet. Det tager kun et øjeblik at tage lidt olie på fingrene, og så skal man blot massere det ind.

Man kan også lige om morgenen køre fingrene igennem skægget for at tjekke om det sidder ordentligt, og eventuelt bruge lidt saltvandspray til rette på de helt modstridende hår.

Hvad med os skægløse?

Hvis du slet ikke har noget skæg, så er der skam heller ikke noget der står i vejen for, at du også kan tage dig lidt af dig selv. En hel enkel fugtighedscreme kan gøre vidundere for tør og akne ramt hud. Man kan endda gøre det endnu enklere og gøre det til en vane lige at vaske ansigtet med en klud og varmt vand om morgenen, så man starter dagen ud med frisk og ren hud.

Det er de helt små ting der skal til for at lave en stor ændring i hele vores udstråling. Ligegyldigt om man er mand eller kvinde, så kan man godt lide at føle sig lidt lækker, og ved enten at rense sin hud eller passe sit skæg, kan man som mand tage sig godt af sig selv uden at føle at man mister noget af sin maskulinitet. Det er vigtigste at huske på, at en person er mest sexet når vedkommende har det godt med sig selv, så ved at tage sig af sig selv kan man nemt og hurtigt opnå det eftertragtede selvsikre og finpudsede look.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here