Sådan får du hurtigere det du gerne vil have

0
4249

Langt de fleste er opvokset og opdraget til at man yde før man kan nyde eller sætte tæring efter næring. Der er mange ordsprog i det danske sprog der fortæller hvordan vi skal leve. Det er der heller ikke noget lagt med. Det er bare lidt kedeligt i længden og hvis man har styr på sin økonomi, så er der ikke noget galt i at tage et lån for at opnå noget hurtigere, end hvis man skal spare sammen til det.

Sådan får du råd til en telefon – Den nye model

Det er også unfair, for der kommer nye modeller på markedet hele tiden og er du helt vildt med Apples nyeste modeller så skal man altså h ave guldet op af lommen og det er praktisk talt umuligt at finde 10.000 mellem mønterne til at købe en telefon. Det er jo bare en dims med en skærm og kunne hedde Samsung eller alt muligt andet.

Men det er faktisk muligt gøre det hvis du vil afbetale med et fast beløb hver måned og samtidig binde dig i et mobilabonnement.

Sådan kan du købe nyt til hjemmet – Det du gerne vil have

Viabill er en anden mulighed for mange online butikker efterhånden bruger, Her får du en kredit hvor du gebyr og rentefrit kan købe for et beløb og afbetale over f.eks. 24 måneder. Det er smart og virker. Problemet er at du hurtigt løber ind i grænsen for hvor meget du kan låne. Gør du det så kommer der gebyrer og renter på.

Nemmere måde at styre din økonomi på

Der er nemmere måder at styre det på og stadig få en ny mobiltelefon når du vil. Du kan låne pengene direkte hos en af de mange forskellige låneudbydere. Mange af dem kan du endda låne hos uden renter og gebyrer i 30 dage. Hvis du så vil låne længere, skal du naturligvis betale renter. Det kan godt betale sig at kigge sig lidt omkring inden du hopper på et lån.

Der er meget at spare ved at kigge på ÅOP og vilkår for lånet. Sommetider lyder renten dyrere end andre men ÅOP er lavere. Det kommer også helt an på om du vil have et lån med meget lav ydelse over længere tid.

Rigtig mange låner et større beløb, nu og her og betaler så et større beløb hver måned i f.eks. 2 eller 5 år.
For det beløb der er lån kan du så både få den nye mobil, vaskemaskinen der er stået af, en lille tur til London og mange af de andre ting du har ønsket dig.

Det kan sommetider være en udfordring at låne penge til den slags i banken og ind i mellem, er det ret nemt at låne til hvad du ønsker alle mulige steder. Det er bare en dyr løsning i længden at have alt for mange små lån. Så hellere et stort lån hvor ydelsen og renten er lavere.

Du kan låne penge nu, eller du kan spare sammen. Det er temmelig meget din egen beslutning. Det du blot skal vide er, at du får langt mere for pengene hvis du spare sammen først.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here