Powerbank 

0
849

Powerbank 

Vi har powerbanks i adskillige forskellige afstøbninger om det skal være en selvopladende powerbank der oplades ved solenergi, om power banken skal have en vild batterikapacitet, om den skal kunne oplade flere enheder op på samme tid eller alle ovenstående.  
Powerbanks findes i adskillige forskellige modeller om du vil have en lille kompakt powerbank, som nemt kan være i lommen eller om du vil have en større powerbank med et større batteri, som du ikke skal lade op så tit.  
Er du på farten og bruger din telefon eller tablet, når du er på arbejde og tømmer din enhed for strøm. Så kan det være optimalt at købe sig en powerbank, som kan lade din telefon og tablet op på samme tid og lynhurtigt evt. med quick charge.  
Vores powerbanks kommer med en indikator, så du kan se om din powerbank har lidt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade den op. 
Elsker du at gå lange ture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være ideelt for dig at tage en powerbank med som kan lade alle dine enheder op, mens du er på farten. Her har vi også powerbanks med solceller, så du kan nyde det gode vejr og samtidig lade din telefon op mens du får et afbræk fra hverdagen.  
Nyerere telefoner skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden nye krav til hvad den skal kunne. Alle disse funktioner er med til at tage batteritid og det kan være klogt i mange situationer at have en powerbank, så man slipper for at skulle kigge efter en stikkontakt hver gang man skal lade ens telefon op.  
Gamer du på din telefon har du sikkert oplevet at det tager på din telefons strøm og det kan være irriterende at skulle afbryde dit spil fordi man er ved at have lavt strøm.  
Adskillige powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det er klogt at få en powerbank, der er kompatibel med netop din telefon i stedet for at man skal lede en mellemløsning.  
Slip for afbrydelser 
Med en powerbank undgår at du løber tør for strøm mens du er på farten og ikke har adgang til en stikkontakt.  
Nye højder for powerbanks! 
Der er igennem tiden hændt meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opdage en enorm batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så du kan opleve adskillige opladninger gennem powerbanken inden den har brug for en opladning på ny.  
Du kan derfor også opleve at der er en lang række nye features ved powerbanksene. Her findes der nu bitte små og kompakte, så de ikke er klodsede og fylder meget. Nogle kommer med solceller, så du principielt ikke har behov for at skulle oplade din powerbank. Nogen kommer med ledningsfri, så du undgår for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med adskillige udtag, så du kan lade adskillige enheder på samme tid.  
Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også se forskel mellem de forskellige enheder, så du kan lade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle prioritere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm.  
Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan holde til, men nu kan powerbanks fortælle, hvornår din mobil er fuldt opladet, så du slipper for at skulle spilde strøm på ingenting.   
 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here