Sådan kan du sikre din levestandard

1
1481

Selvom der er et bredt sikkerhedsnet i Danmark, er der stadig nogle ting, du kan gøre for at sikre din levestandard – du kan for eksempel starter med at melde dig ind i en a-kasse.

Bliv medlem i en af Danmarks a kasser

Det kan være svært at opretholde sin levestandard som arbejdsløs, hvis man ikke har sikret sig på forhånd. Den bedste måde at gøre det på er at blive medlem af en af de mange a kasser, som findes i Danmark.

Hvis du synes, at det er svært at finde den rigtige, så kan du sammenligne dem på A-kassefinderen.

Teknologien udvikler sig hastigt

Hold dig opdateret og attraktiv for arbejdsmarkedet. Tech er sjovt og spændende, og der sker hele tiden noget nyt. Det kan være svært at følge med i alle de nye opfindelser, som konstant kommer på gaden. I dag forventes det at du kan betjene de nyeste teknologier, om det er til PC, en Smartphone er eller noget helt tredje. For nogle grupper kan det være svært at følge med.

Hold dig opdateret og aktuel

Tech er aktuelt nu, og vil også være det i fremtiden. Hvis du mister dit job, så sørg for at du bliver opkvalificeret på dette område, så du er rustet til fremtidens arbejdsmarked. Det er træls at være arbejdsløs. Man går hjemme, man søger hele tiden mere eller mindre relevante jobs, og man har mistet sin løn.

Det er i øvrigt en a kasse opgave at hjælpe dig. Udover at udbetale dagpenge, så du stadig har en indkomst, så er a kassen forpligtet til at hjælpe dig. I nogle tilfælde er det muligt at blive opkvalificeret på jobcentrets regning, f.eks. hvis du skal kunne bruge et bestemt computerprogram for at komme i job igen.

Arbejdsmarkedet ændrer sig i fremtiden

Selvom der allerede er sket store forandringer på arbejdsmarkedet de senere år, så vil udvikling fortsætte. Bl.a. vil kunstig intelligens og robotteknologi overtage visse jobfunktioner, og det vil i højere og højere grad være vigtigt at kunne tilpasse sig fremtidige kvalifikationsbehov.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here