Sådan holder du din hund sikker, når du bruger en smartphone

0
588

En smartphone kan være et godt redskab til at beskytte din hund, men der er nogle få ting, du skal huske på. For det første skal du aldrig efterlade din hund uden opsyn med en smartphone. Selv hvis du bare tager et hurtigt billede eller en video, kan din hund vælte telefonen og ødelægge den eller, endnu værre, spise de små dele og blive kvalt i dem.

 

For det andet skal du være opmærksom på, hvilke apps du har installeret på din telefon, som kan være skadelige for din hund, hvis den kommer ind på dem. Mange mennesker har f.eks. apps til at lokalisere mit kæledyr installeret på deres telefoner, hvis deres hund skulle blive væk. Men hvis din hund får fat i din telefon og aktiverer denne app, kan det føre den direkte tilbage til din telefon i stedet for til dig.

 

For det tredje skal du holde øje med din hunds tid på skærmen. Ligesom mennesker kan hunde blive afhængige af at stirre på skærme, og det kan føre til problemer med deres syn og adfærd. Hvis du opdager, at din hund bruger mere og mere tid på at kigge på din telefon, er det tid til at skære ned.

 

For det fjerde: Hvis du har en stemmeaktiveret assistent på din telefon, f.eks. Siri eller Google Now, skal du sørge for at deaktivere den, når du ikke bruger den. Hunde kan ved et uheld aktivere disse assistenter ved at gø eller banke på telefonen, hvilket kan resultere i alle mulige problemer afhængigt af, hvilke kommandoer assistenten får.

 

Endelig skal du huske, at selv om smartphones kan være gode til at holde styr på din hund, bør de aldrig bruges som erstatning for god gammeldags pleje og opmærksomhed. Hunde har brug for motion, mental stimulering og masser af kærlighed og hengivenhed, så sørg for at give dem alle disse ting ud over at bruge din smartphone til at holde dem sikre.

 

Skal du finde nye steder at gå med din hund, kan du evt. overveje at besøge kalvebod fælled.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here