Sådan kan du se live TV på farten

0
936

For 70 år siden kunne man købe det første farve-TV. Eller TV og TV… Det var en kæmpe kasse, man havde i stuen, og som kostede en formue.

Dette er fortid, og takket være e-handel og effektivisering kan vi nu glæde os over de mere spiselige priser, hvor blot en dags arbejde kan give råd til et TV. Dette er fremgang, men fremgangen er ikke kun i priserne, det er også i teknologien.

Nyd live TV og anden underholdning uanset tid og sted

I dag har man ikke kun mulighed for at nyde live TV og anden underholdning via et traditionelt fjernsyn. Du kan også bruge din smartphone, tablet eller computer som et slags minifjernsyn. Uanset om du er blevet inviteret til familiefødselsdag eller bare skal pendle til uddannelsen, så har du mulighed for at koble fra virkeligheden og komme ind i en anden verden gennem din foretrukne skærm. Der findes intet bedre, end når man kan slukke for den larmende familiezone hos DSB med sine noise-cancelling høretelefoner og i selskab med en god film eller serie.

Der er mange udbydere af On-Demand film og serier såsom Netflix, Disney+ m.m. Men foretrækker du at se live TV? Så stream live TV via bl.a. TV 2 Play og DRTV. Du kan f.eks. se live sportsbegivenheder, nyheder, interviews og meget mere.

Hvilken udbyder bør man vælge til live TV?

Viaplay er en af de store udbydere, som de fleste danskere kender fra deres On-Demand tjenester. Hvis du allerede har en Viaplay konto, er det muligt at tilkøbe live TV-kanaler for 100 kr. ekstra om måneden. Dette giver adgang til DR, TV 2, TV3+ og mere, hvilket giver et bredt udvalg af kendte kanaler, som garanterer godt content.

Stofa er en kendt udbyder inden for internet og antenne TV. I nyere tid har de lavet live TV, hvor det kan streames på alle dine enheder gennem deres app. Dette er gratis for dem, som har en TV pakke hos Stofa, hvor priserne starter fra 199 kr. for 25 kanaler.

Discovery+ er en af de udbydere, som leverer indhold fra kendte kanaler som Kanal 4, Kanal 5, Discovery Channel og mere til. Deres priser er nogle af de bedste i branchen, da deres Underholdning+Live starter fra 99 kr. om måneden.

DRTV er en af de goder, vi får gennem vores licenspenge. Vi har at gøre med en streamingtjeneste, hvor man kan streame DR’s kanaler og programmer uden betaling. Her får du adgang til de klassiske danske kanaler både på deres hjemmeside og app.

TV 2 Play er en tjeneste, der er fyldt med danske klassikere i form af film og serier. Med den basiske live-TV-pakke får du adgang til 5 kanaler fra TV 2 og adgang til deres store udvalg af On-Demand programmer. Den billigste TV-pakke hos TV 2 Play starter fra 129 kr. pr. måned.

Alle disse udbydere giver en god pris, og valget mellem disse handler primært om, hvilke kanaler man er interesseret i. Alle Live-TV-tjenester har dog almindelige reklameblokke, ligesom du kender fra normalt antenne TV.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here