Lær at installere et batteri til dit køretøj

0
744

Hvis dit bilbatteri eller traktorbatteri allerede har tjent sit formål og nu skal udskiftes, så gør det. Køb et nyt batteri og udskift det gamle. Du har helt sikkert brug for et batteri, for at du kan køre steder med din bil eller traktor. Først og fremmest skal du købe det batteri, som producenten, har fremstillet og designet til dit køretøj. Det er nemt at finde det rigtige batteri til dit køretøj nu til dages. Hvis du ikke ved, hvilke batterier du skal købe, prøv da at tjekke din bils instruktionsbog eller slå bilens registrerings nummer op på internettet. 

Hvordan du kan få hjælp til at skifte dit bilbatteri 

Hvis du stadig ikke ved hvilke bilbatteri du skal hente, kan du altid henvende dig til bil eksperter som reservedelsforhandlere og mekanikere, for at få yderligere oplysninger. Husk dog, at af hensyn til genbrug skal den gamle udskiftes med den nye, du vil købe og så afleveres til genbrug eller gives til en mekaniker som så vil tage sig af det. 

Sådan finder du dit batteri og fjerner det sikkert 

Nu er det tid til at åbne motorhjelmen og finde ud af, hvor dit batteri er. Når du har fundet det gamle batteri, skal du frakoble kablerne fra batteriets poler. Husk, at du skal finde de negative kabler først, før du fortsætter med at frakoble de positive kabler. Negative kabler er farvet sorte, mens de røde er de positive kabler. Og når du har gjort det, skal du fjerne rammen, der holder batteriet på plads, og tage batteriet ud. 

Husk at rense kabelterminalerne før du sætter det nye batteri 

Hvis du selv skal sætte det nye batteri i din bil, skal du huske, at før du sætter det nye bilbatteri i, skal du sørge for, at kabelterminalerne er rene. Du kan bruge en stålbørste og noget bagepulver med vand til at rense dem af, hvis de allerede er snavsede eller allerede er korroderede. Rengør også batteripolen. Hvis de allerede er beskadiget og ikke kan bruges, ville det nu være det rigtige tidspunkt at udskifte dem. 

Nu skal du sætte batteriet i rammen 

Når alt allerede er rent, kan du nu sætte det nye batteri i rammen. Tilslut og tilslut derefter kablerne. Denne gang skal du først fastgøre de positive kabler og derefter fortsætte til de negative kabler. Og når du har gjort det, kan du nu teste dit batteri, om det er tilsluttet korrekt. Hvis alt er blevet korrekt installeret, bør din motor starte let. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here