Tag med til Digitaliseringsdagen og bliv klogere på teknologien i din branche

0
665

Hvis du arbejder inden for revisor- eller bogholderbranchen, bør du afgjort overveje at tage med til Digitaliseringsdagen. Det er en konference for både revisorer og bogholdere, hvor de nyeste digitale systemer og værktøjer inden for regnskabsbranchen vil blive introduceret og gennemgået.

Selve konferencen finder sted inden den nye lovgivning om digitaliseringen af alle bilag træder i kraft. Derfor er det også en oplagt mulighed for dig, der har brug for at vide mere om, hvordan du kan lette din nye arbejdsgang bedst muligt.

 

Det lærer du mere om på Digitaliseringsdagen

Hvis du arbejder inden for regnskabsbranchen, vil du helt sikkert kunne drage fordel af at tage til Digitaliseringsdagen. Det er nemlig et mekka for dig, der skal bruge systemer og værktøjer til digitalt bogholderi. På konferencen vil du nemlig opnå en større viden om blandt andet:

  • Digitaliseringens indvirkning på regnskabsbranchen
  • De bedste programmer til netop din branche
  • Hvordan du digitaliserer dine klienter
  • Hvordan du holder dig opdaterer på den kontinuerlige tekniske udvikling i branchen
  • Hvordan du bedst implementerer den nye lovgivning i din praksis

Konferencen er altså spækket med gode og relevante emner for alle, der måtte arbejde med regnskab.

 

Lær af eksperterne

Du er uden tvivl dygtig til dit fagområde, og derfor fortjener du også kun at blive mødt af andre, der er ligeså dygtig til deres. Til Digitaliseringsdagen vil der derfor udelukkende være eksperter inden for digitalisering på scenen, som Kristian Konradsen fra Det Digitale Videnshus Zignifikant.

Blandt andet vil der blive holdt oplæg, præsenteret digitale systemer og delt praktiske erfaringer. Formålet med hele konferencen er nemlig at klæde dig bedre på til digitaliseringen af din branche.

 

Derfor er det vigtigt, at du holder dig opdateret på den nye teknologi

Uanset om du er vild med digitaliseringen, eller om du synes, at den har taget overhånd, så er én ting sikkert; den går ingen vegne. Derfor bliver du nødt til at lære om digitaliseringens indvirkning på netop din branche.

Heldigvis kan digitaliseringen også hjælpe dig. Blandt andet bliver flere af dine arbejdsgange nemmere, når du anvender de rette systemer til processen. Det kan også hjælpe med at hæve din bundlinje, da du så kan arbejde mere effektiv og formentlig også tage flere klienter ind.

 

Flere netværksmuligheder

Da konferencen er tiltænkt revisorer og bogholdere, er der også rig mulighed for at netværke. Her kan du møde folk fra din branche, der er ansat i et væld af forskellige industrier.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here