Sådan stresser du af

32
980

Hvis du føler dig stresset, så vil en god omkring nakke eller skuldermassage hjælpe dig mere end du tror. Når man er stresset, så kan man godt være meget anspændt i nakken, som kan give andre gener i form af hovedpine eller smerter. En let massage i nakken, kan få dig i fokus og mindske din stress. Hvis du ikke har en partner til at hjælpe dig, så kan du prøve med en tennisbold og en væg. 

Køb blomster 

Om end det er blomster fra supermarkedet, den lokale blomsterbutik eller måske blomster ude fra haven, så kan synet af farverige blomster have en rolig effekt på dig. Blomster gør ens humør lidt bedre, fordi man bliver fascineret over hvor smukke sådanne blomster kan være, både former og i farver, men også i duft. 

Tag en pause fra teknologien 

En stor synder, hvis man føler sig stresset, er teknologien. Her taler vi om vores telefon, computer, men også vores fjernsyn. Især telefonen er strid, da vi har den med os hvor end vi går hen, den vibrerer og ringer i utide, og vores sind får ikke ro til at slappe af, fordi den ved, at vi hele tiden skal være på vagt. Det bedste du kan gøre er, at lave en tidsramme i forhold til hvornår du må bruge teknologi. Fordi kan du lave den regel, at efter aftensmaden, må du ikke bruge din telefon. Så vil din krop kunne slappe mere af. 

Tag en kop til 

Når du har lagt din telefon væk efter spisetid, så kan du lave dig en kop dejlig varm te. En kop te her igennem flere undersøgelser vist at det kan reducere spændinger, stress, og forbedre dit syn. Men alt i alt, så skaber en kop te hygge og afslappenhed. Man kan få te i mange forskellige smage, så man kan finde en te man synes smager fantastisk.

Tag et varmt bad

Føler du dig meget anspændt og stresset kan et dejligt varmt bad og sig hjælpe dig. Når vores krop kommer i kontakt med varme, udvides vores blodkar og det forbedrer vores blodgennemstrømning. Og end det er ikke et varmt brusebad eller karbad er ligegyldigt. Det er blot vigtigt, at man fortæller sig selv, at det ikke er tilladt, at tænke på alt muligt imens man bader. Man kan se det som en slags helle, hvor man har sin alene tid. Den varme påvirkning af vandet. Kan lindre ens spændinger gevaldigt. Prop i et CBD dråber i vandet, for at give en god aroma. 

Fokus ser på det du kan lide

I denne moderne verden hvor vi arbejder meget af vores liv, er det især vigtigt at vi også har fokus på de ting, og de mennesker vi godt kan lide. Især hvis man føler sig presset, stresset eller bare er trist, er det vigtigt at vi har fokus på det gode og putte positiv. Når vi er glade, som vi f.eks. er sammen med vores familie eller vores venner, vores kæledyr, eller når vi er i en aktivitet vi godt kan lide, så slapper vi mere af og får det mentalt bedre. 

32 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here