3 tips til selvforkælelse i hverdagen

2
2219

I en travl hverdag, kan det være svært at finde tid til sig selv. Man bliver dog både gladere og mere produktiv, når man husker at prioritere en smule selvforkælelse.
Især i en usikker tid, hvor vi ikke har så mange muligheder for at komme ud, og hvor arbejde og fritid nemt flyder sammen, skal man huske at trække stikket ind imellem.
Her er 3 gode tips til, hvordan du forkæler dig selv i hverdagen.

Prioritér din hobby

De fleste har en eller anden hobby eller ting, de går op i. Det kan være, du er glad for at læse, strikke, spille musik eller bruge tid i haven.
Nogle hobbies kan kræve en masse udstyr, og derfor være meget dyre. Det gør måske, at man ikke føler, man kan tillade sig at prioritere den hobby.
Man skal dog huske, at en investering i ens hobby, er en investering i ens glæde og velvære. Derfor kan det sagtens være fornuftigt at bruge penge på kapilærkasse skjulere, nyt udstyr til cyklen eller et nyt musikinstrument.

Spis god mad

Hvis man har travlt og føler sig stresset, kan man nemt komme til at forsømme madlavningen. Man ender med hurtige løsninger, der hverken er sunde eller særlig velsmagende.
God mad er dog en nem måde, at tilføje lidt luksus til hverdagen. De lange arbejdsdage er nemmere at komme igennem, hvis du kan se frem til et lækkert aftensmåltid, og du får mere energi, når du spiser godt og nærende.
Tøv derfor ikke med at forkæle dig selv med en lækker Brie de Meaux, friske grøntsager eller lækkert kød.

Sluk telefonen

De fleste af os har hele tiden vores telefon indenfor rækkevidde. Det betyder også, at vi hele tiden kan blive ringet op af kunder og kollegaer eller se, når der tikker en arbejdsmail ind.
Det er vigtigt at holde fri, når man har fri. Det kan være svært at gøre, hvis telefonen konstant bipper. Derfor er det en god idé at slukke telefonen og lægge den væk, når arbejdsdagen er slut. Så kan man rigtig fordybe sig i ting, der giver glæde og ro.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here