Sexlegetøj i fremtiden – klar til sex med en robot?

169
3030

Det er sjovt, men ofte rigtig svært at spå om fremtiden, for det er sjældent at profetier holder stik. Hvad blev der eksempelvis af de flyvende biler som alle var overbevist om, ville være en del af fremtiden? Hvem ville ikke gerne undgå myldertidstrafikken ved at flyve på arbejde i den Fiat Punto man har stående i indkørslen? I stedet har vi fået sociale medier, smartphones og Kim Kardashian, som godt nok er fint at have (sidstnævnte undtaget), men ikke er i nærheden af det man forestillede sig, ville være banebrydende opfindelser for et par hundrede år tilbage.

Selvom vi sikkert tager fejl, tager vi alligevel chancen, kigger i krystalkuglen og giver vores profeti for fremtidens sexlegetøj.

Er du klar til lagengymnastik med R2D2?

Sexdukker er kommet for at blive

Sexdukker er ikke nogen ny opfindelse, og de fleste af os har helt sikkert set det sørgelige oppustelige badedyr Lolita-dukken, som der angiveligt findes folk derude, som har haft sex med. Udviklingen er heldigvis gået den rigtige vej, og du slipper nu både for at kigge ind i Lolita-dukkens udtryksløse ansigt, og at skulle have gang i lungerne for at puste den op hver gang lysten melder sin ankomst.

Sexdukker ligner efterhånden til forveksling rigtige mennesker, og føles endda også sådan ved berøring. Selvom det sikkert stadig er fjernt for mange, er sex med en sexdukke nok alligevel kommet en smule tættere på at blive en realitet.

Indtil nu er en af stopklodserne for det menneskelige sexlegetøj, at prisen er i den høje ende. Du kommer ikke i nærheden af en vellignende sexdukke for mindre end 10.000 kroner, hvilket er alt for høj en pris for gennemsnitsdanskeren.

Der er dog dukket alternative løsninger op, i form af sexdukkebordeller, hvor du kan betale for at fornøje dig med en fræk dukke.

Kigger vi lidt længere ud i fremtiden, ser det ud til, at der venter en vigtig og markant opgradering af sexdukker i horisonten:

Sexrobotter

Selvom sexdukker kan imitere oplevelsen af at være sammen med et andet menneske, er det stadig en død og livløs genstand du er sammen med, hvorfor det aldrig kan komme på niveau med et rigtigt menneske, som du kan interagere med. Det kan dog ændre sig indenfor de næste år, hvor sexdukken ikke længere bare er en dukke, men i stedet en robot.

Allerede nu findes der adskillige prototyper på sexrobotter som kan respondere på dine forespørgsler, give feedback på det du gør, og i det hele taget give noget retur, udover blot det fysiske som en dukke gør.

I takt med at kunstig intelligens udvikler sig, vil det formentlig gå stærkt med udviklingen af robotter som er tiltænkt seksuel tilfredsstillelse af mennesker, hvilket rejser etiske og moralske dilemmaer, som fremtiden jordboer nok skal bruge længe på at diskutere på sociale medier.

Om du vil det eller ej, så er sexdukker og –robotter kommet for at blive, og vi ligger gerne hovedet på blokken når vi påstår, at de kommer til at spille en væsentlig rolle i fremtidsmenneskets sexliv – bare vent og se!

Er du nysgerrig på sexdukker, så tjek udvalget ud på https://temptations.dk/sexdukker/

169 KOMMENTARER

  1. Быстровозводимые здания – это прогрессивные конструкции, которые различаются громадной быстротой установки и гибкостью. Они представляют собой сооруженные объекты, заключающиеся из заранее созданных составных частей либо модулей, которые способны быть быстро собраны на районе стройки.
    Быстровозводимые здания цена под ключ обладают гибкостью и адаптируемостью, что дозволяет просто преобразовывать и адаптировать их в соответствии с потребностями клиента. Это экономически лучшее а также экологически долговечное решение, которое в крайние годы заполучило широкое распространение.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here