Understøt din virksomheds kommunikation med en infoskærm

0
600

Det er altid vigtigt, at din virksomhed kommunikerer på bedste vis med sin målgruppe. Her kan en infoskærm hjælpe jer med at få formidlet din virksomheds budskab på en meningsfuld måde. På informationsskærmene kan du nemlig fremhæve de informationer, som er vigtige for netop din virksomhed. Det kan være alt fra den globale virksomheds KPI’er til den lille lokale sportshals menukort. Alle virksomheder og organisationer kan drage fordel af en veludviklet infoskærm. Du kan læse meget mere om konceptet lige her: https://nordicscreen.com/.

En stor fordel i alle brancher

Der findes ikke nogen branche, hvor god kommunikation ikke er vigtigt. Derfor egner infoskærmene sig også til alle slags brancher. Du kan både anvende skærmene til intern kommunikation i en lagerhal, og du kan anvende dem til at fremvise virksomhedens værdisæt i lobbyen hos en stor, global virksomhed. Og så kan du selvfølgelig også anvende dem til alt derimellem, så de kan gøre stor gavn i dagligdagen.

Uanset, hvilken branche din virksomhed hører under, kan du bruge informationsskærmene til at understøtte og supplere jeres kommunikation på visuel og letforståelig måde.

Du kan styre alle skærme fra samme enhed

Det er altid en god idé at kunne centralstyre sine enheder. Her er informationsskærme ingen undtagelse. Derfor kan du med fordel vælge en infoskærm, der er cloudbaseret. Det giver dig mulighed for at styre alle infoskærmene fra samme enhed.

På den måde kan du springe alle kommunikationsled over, når du gerne vil ændre noget på skærmene. I stedet kan du selv ændre informationen hurtigt og nemt. Det er især en stor fordel, hvis du gerne vil sikre dig, at alle skærmene viser de samme informationer. Det kan eksempelvis være, at din virksomhed er inden for detailbranchen, og du gerne vil strømline jeres tilbud.

Skab dit egen design på skærmen

En god informationsskærm giver dig mulighed for at skabe din egen fremvisningsløsning på skærmen. Du skal naturligvis have mulighed for at vise din virksomheds informationer på en facon, der giver mening for din virksomhed. Det vil nemlig altid variere fra virksomhed til virksomhed, hvilke informationer der skal henholdsvis fremhæves og nedtones.

Derudover er det også vigtigt, at skærmens grafiske udtryk harmonerer med din virksomheds øvrige udtryk. Derfor er det altid en god idé at vælge en informationsskærm, der har en intuitiv editor. På den måde kan du bedst designe den løsning og det grafiske udtryk, som giver mest mening for din virksomhed.

Mulighed for at vise forskellige typer indhold

Mange virksomheder vil også gerne supplere deres budskaber og informationer med andet indhold. Det kan eksempelvis være et billede, en video eller noget helt tredje. På en veludviklet informationsskærm vil du have mulighed for at fremvise en masse forskelligt indhold.

På den måde kan du selv indsætte det indhold, som supplerer jeres budskaber bedst. Det kan måske være billeder med jeres kunder, jeres produktioner eller noget tredje. Hvis jeres informationsskærm befinder sig i en form for ventelokale, er der også mange, der afspiller nyhederne eller lignende for at underholde gæsterne i ventetiden.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here