Gør din cykeltræning sjovere med en cykelcomputer

1
642

Har du en cykelcomputer monteret på din cykel? Hvis ikke, er det på tide at anskaffe dig en. Cykelcomputere er mere end bare gadgets. De kan være med til at gøre din træning sjovere ved at give dig nye udfordringer og ved at få nøjagtige oplysninger om, hvor længe du har kørt. Du kan også bruge GPS-teknologi med disse enheder til at måle afstande, se, hvor de bedste ruter er, og planlægge ture, hvor du kan nyde smukke udsigter over verden omkring os!

Hvad er en cykelcomputer?

En cykelcomputer er en lille enhed, der sættes på styret og giver oplysninger om, hvor langt du har kørt, samt andre oplysninger som f.eks. hastighed. De mere avancerede modeller kan også give oplysninger om pulsen via særlige sensorer eller enheder på cykelstellet.

Hvilke funktioner skal jeg kigge efter?

Når du skal vælge en cykelcomputer, er der mange funktioner, du skal overveje. Her er en liste over nogle af de ting, der kan være nyttige:

Til måling af temperatur eller atmosfærisk tryk

Hvis din træning kræver målinger af lufttemperatur eller barometertryk, kan dette være med til at give præcise data om, hvordan forholdene påvirker præstationen på vejen

For at se, hvor du er

Hvis du planlægger at cykle i et ukendt område, eller hvis din rejse går gennem afsidesliggende områder, kan det være lettere at finde frem til din destination med en GPS-funktion

For at registrere afstand og højdeændringer

Nogle modeller giver dig mulighed for at indstille mål for, hvor langt, eller hvor højt op ad vejen, du vil køre. Hvis dette er noget du er interesseret i, bør du overveje en model, der giver mulighed for denne funktion.

Hvilken slags cykelcomputer er bedst?

Der findes mange slags cykelcomputere på markedet i dag. Nogle har brug for en simpel cykelcomputere med GPS, andre har brug for en model, som er lidt mere avanceret, og som kan måle dét mere.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here