Sådan får du det meste ud af dit AppleWatch

0
803

Et AppleWatch er en enormt avanceret og smart enhed, der har mange krafter i sig. Det er faktisk imponerende, at udviklingen er nået så langt, er det er muligt med så mange kræfter og muligheder i så lille en enhed.

Det betyder også, at du går rundt med uanede muligheder om håndledet, og måske du ikke en gang udnytter dem alle til fulde, som du burde? Formålet med sådan en enhed er, at gøre din hverdag lettere. Og det er helt oplagt at anvende de mange funktioner til netop dette, når du alligevel har enheden siddende om håndledet frit tilgængelig hvert eneste minut i løbet af din dag.

Herunder kan du læse generelt om AppleWatch i forhold til nogle af de ting, du kan anvende det til. Og ellers kan du altid søge åbent på nettet for mere inspiration.

Et ur til alle ting

AppleWatch er til det hele. Du kan træne, sende beskeder, ringe og snakke, notere ting, se din kalender og meget mere. Du har et væld af muligheder sidden om hånden. Det smarte er, at du kan købe et AppleWatch med indbygget forbindelse, så du altså har mulighed for at sende beskeder og foretage opkald på farten – også helt uden din mobiltelefon! Du behøver altså ikke at have din mobil med dig, og så kan du altså alligevel sende beskeder ved at tale samt ringe og modtage opkald. Det er super smart, og det gør funktionerne super fleksible og innovative. Vi skal ikke mange år tilbage, før det var helt utænkeligt at gå rundt og snakke med andre via et lille ur om håndleddet.

Træning

Uret er det perfekte træningsredskab, der kan hjælpe dig med mange ting. Træningsfunktionerne er bygget op omkring fokus på sundhed. Du kan altså også dyrke yoga og slappe af med uret, ved at få hjælp til din vejrtrækning, hvis du føler, at du har brug for det.

Men det er den perfekte træningsmakker. Du kan tracke alle typer af træning – uanset om du løber, cykler eller svømmer. Når du er færdig med din træning, får du præsenteret en masse statistik for din træning, så du kan se, hvor effektivt du har trænet. Du kan også se din puls, så du ved, hvilken pulszone du har trænet i. Og ja, som nævnt, så er uret endda også vandtæt, så du kan med fordel svømme med det, og det vil tracke antallet af baner og effektiviteten af din svømmetræning.

Hvis skaden er sket

Med apple watch reservedele er der heldigvis hjælp at hente. Reservedele findes nærmest i alle variationer, så uanset hvad der er gået i stykker på dit ur, findes der en reservedel til det. Det er altså billigere at gå ud og købe reservedele, end at skulle enten sende det ind til reparation eller købe et helt nyt ur. Og man kan sige, at et AppleWatch sidder ret udsat om håndledet. Heldigvis er det fremstillet af kraftige materialer, men skaden kan alligevel ske, og så er det rart at vide, at der er hjælp at hente.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here