Hacks til sportsvæddemål

21
2653

Er du nybegynder i sportsvæddemål, eller vil du bare gerne blive bedre? Så læs med her, hvor vi kommer med nogle hacks til, hvordan du bliver en haj til det.

Sport handler per definition om spænding og om at vinde, men ved at spille på resultatet af kampene, kan man tilføje en hel ny dimension af spænding. Måske synes du det er sjovt at sætte lidt penge på fodbold eller tenniskampe i ny og næ eller du har måske set andre gøre det og godt kunne tænke dig at prøve det. Under alle omstændigheder kan det være godt at lægge en strategi eller finpudse den eksisterende, så du ikke gør dine indsatser i blinde.

Først og fremmest skal du sætte dig ind i, hvad sportsvæddemål egentlig handler om og hvordan det gøres bedst. Der findes alt fra helt enkle væddemål, hvor du sætter dit sportsvæddemål på en vinder, til de mere komplicerede halvleg/fuldtid eller Scorecast, som er et doublebet, hvor man skal vædde på både målscore og korrekt resultat af kampen.

Gør din research

Det er en udbredt opfattelse, at sportsvæddemål primært handler om held.  Men det er faktisk en myte, for du kan sagtens lægge en strategi, som øger chancerne for, at du kan trække dig sejrrigt ud af et væddemål. Der er selvfølgelig eksempler på overraskelser, hvor man har spillet på sit underdog favorit hold bare i håbet om, at de ville vinde eller bare fordi det var attraktivt at oddsene måske var høje og så holdet vinder, som da Danmark vandt EM i 1992 som ingen sikkert forudså.  Dog i fleste tilfælde er det bedst at gøre sin research. En af de ting, som optimerer chancerne, er, at du enten vælger en sportsgren, du kender, eller at du sætter dig grundigt ind i reglerne inden. Når du har valgt en sport, skal du yderligere finde en kamp, du vil spille på og undersøge de to modstandere. Hvordan vurderer bookmakerne deres respektive odds? Og hvordan har de spillet de seneste fem kampe. Det kan fortælle dig noget om deres dagsform. Du kan også gå tilbage i historien og kigge på holdenes indbyrdes opgør. Spanien var for eksempel i mange år Danmarks ”onde ånd” ved både kvalifikationer og slutrunder, og det kan spille psykologisk ind, når spillerne går på banen.

Hold hovedet koldt og følelserne væk

Det er også vigtigt, at du spiller med hovedet og ikke med følelserne. Selvom Brøndby IF for eksempel er din yndlingsklub, og du gerne så, at de vandt hver kamp, må du være realistisk og holde hovedet koldt, når du skal vurdere deres chancer for at vinde de kampe, du spiller på. Lige nu er Brøndby nummer tre med odds 23.00 til at vinde superligaen, som er meget højere end Midtjylland og Fc København som begge har odds 1.85, så brøndby er måske ikke det sikreste at spille på i følge bookmakerne. Men det betyder ikke, at det ikke kan ændre sig. Måske dit hold som Brøndby får nye spillere, har spillet en masse gode kampe eller de andre hold er faldet i niveau, men spil på baggrund af din research og ikke nødvendigvis med hjertet.  

Grib de gratis chancer

Mange bookmakere har fordelagtige tilbud og bonusser til både nye og loyale spillere, og derfor kan du faktisk ofte øve dig helt gratis med en velkomstbonus. På den måde får du en fornemmelse af, hvad sportsvæddemål er, og du minimerer risikoen for tab, hvis du for eksempel noterer dine erfaringer i en logbog. Sportsvæddemål er meget mere end held og tilfældigheder, så det bedste er bruge tiden på at undersøge sporten dem du spiller på så du kan finde den bedste strategi, på trods af at kampene stadig kan være forudsigelige.

21 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here