Så nemt kan det være at holde græsset

0
3075

Hvis du ligesom mig selv er voldsomt plaget af, at græsset gror og du ikke er specielt tosset med selv at slå det, så kommer der her et rigtig godt tip, som gør din hver dag noget nemmere.

Det er efterhånden ved at være en del år siden de kom frem, men robotplæneklipperne er her endnu. De er altså ikke med tiden dødet hen. Nej faktisk er de mere populære end nogen sinde før. Det kan både ses fordi flere og flere have ejere har dem, men også fordi der sker en hurtig udvikling på området, og flere producenter ser deres snit til at byde ind på markedet.

Hvad skal du vælge?

Det store spørgsmål, hvis man ikke allerede har en robotplæneklipper er hvad man skal vælge, og det kan jeg sådan set godt forstå. Det er nemlig ret uoverskueligt hvis man ikke allerede er kendt på markedet.

Det man fra starten skal gøre sig klart er, at man ikke slipper for at lægge kanttråden ud. I hvert fald ikke som det ser ud i øjeblikket. Der findes nemlig ingen modeller som levere et godt stykke arbejde uden der er udlagt en kanttråd.

Når det er sagt, så er der mange modeller på markedet som arbejder med en kanttråd, vi har ikke selv testet dem, men har i stedet fundet et par gode tests på nettet som du kan bruge. Du kan fx se denne her fra bygselvviden.dk

Kanttråden skal ligge rigtigt

Den fejl mange laver når de ligger kanttråd, er at de tager for løst på processen. Det resulterer så desværre i, at kanttråden enden kommer til at lægge for langt fra kanten eller på tæt på kanten. Hvis den kommer for langt væk, så slår den ikke græsset tæt nok til kanten, hvilket giver ekstra arbejde bagefter.

Hvis den kommer for tæt på kanten, så kan robotten ikke følge kablet. I sidst nævnte tilfælde er man tvunget til at lægge kablet om, og i det første kan man godt undvære at lave det om.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here