Life hack – Tid til en ekstra ferie – på en måde der er nem og ikke koster

0
2429

Sommeren 2018 er nok den sommer de fleste husker som værende den bedste i mands minde. Næsten 100 dage med sommertemperaturer. Det er ikke noget man ser hvert år.

Men selv sådan en sommer slutter og hverdagen melder sig. En ekstra ferie er altså noget som rigtig mange trænger til eller snakker om selvom sommeren nærmest lige er overstået.

Det fede er at det slet ikke behøver koste dig en krone, hvis du bare kan vente lidt.

Nem måde at få flere penge på opsparingen

Vidste du at det er nemt at hente 5-6.000 ekstra på opsparingen om året alene ved at bruge 2-3 minutter? Nej vel. Det er der faktisk ikke ret mange der gør og dem der gør, er for dovne til at gøre noget ved det. Er du doven?

Nej vel. F.eks. kan du sparer op til 6.000 kr. om året pr person i husstanden alene på a-kasse og fagforening. Det lyder helt tosset men det kan du faktisk.

Drop fagforeningen

Den letteste måde er at blive hvor du er. F.eks. i HK eller andre af de store forbund og blot melde dig ud af fagforeningen. På den måde sparer du lige under 6.000 kr. om året.
Så tænker du måske at det er amoralsk at gøre fordi det jo er dem der har skaffet den måde du har arbejde på i dag. Ja det er det helt sikkert og der er masser der fortsat betaler til det.

Men for dig og din partner kan det betyde at i har 12.000 kr. mere at rykke med – Det kan man altså godt få en uges ferie for uden for sæsonen. Måske endda en uge + en storby rejse.

Skift A-kasse og få mere råd

Du kan også vælge at skifte helt væk fra din fagforening og A-kasse og få en helt ny af slagsen. Her kan du ofte sparer endnu mere og vil du stadig være i fagforening kan det gøres meget billigere end de store forbund. Måske sparer du kun 8.000 som p ar, men det kan du altså komme til syden for i en uge i oktober.

Så måske det er på tide at finde dig en billg A-kasse og komme i gang med en ekstra opsparing.

Opsparing til sommerferie – kan gøres uden at betale selv

Rigtig mange danskere vil gerne have familien med på ferie en gang om året og gerne i to uger. Langt de fleste tager på charter ferie og det koster kassen. Ingen tvivl om det. 2 voksne og 2 børn med fly i en uge til Tyrkiet der i 2018 var et af de billigste lande at rejse til koster hurtigt 25.000

Det svarer til at du skal spare 2-3.000 kr. op hver eneste måde bare for at have til grundudgifterne. Hertil kommer lommepenge og alt det andet sjov i gerne vil mens i er af sted.

Selvom nogle ikke synes det er smart så er det altså ikke fagforeningen der betaler, hvis du mister jobbet. Det er A-kassen. Den kan du stadig have og samtidig sparer 50% på af din sommerferie. Lige pludselig er du neden og skal kun sparer ca. det halve op.

Tag et kig på https://fagforeninger.net og læs alt hvad du kan hvis du er smart.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here