Studio Arhøj leverer skøn keramik

0
1592

Keramik er trendy – og Studio Arhøj er mestre indenfor at fremstille skøn keramik! Det er en kombination af den gamle håndværkstradition, samt at skabe et univers med moderne figurer, som har gjort Studio Arhøj bemærkelsesværdig. 

På kort tid er Studio Arhøj kommet på verdenskortet og deres smukke keramik sælges nu i over 200 butikker verden over. Vi er hos t.i.n.g stolte over, at vi også kan præsentere Studio Arhøj i vores produktsortiment. Vi udvælger altid de brands, vi forhandler med stor stolthed og omhu. Studio Arhøj er ét af de brands, som vi er særligt glade for at have blandt vores produktsortiment. Det er skøn keramik, som man bliver glad for at kigge på, anvende og finde frem når man får gæster på besøg. Deres vaser samt keramik-spøgelserne er fortsat en af deres mest populære produkter men man må ikke tage fejl af sortimentet. Det er ikke kun æstetisk flot og velegnet i et hjem der går op i stil og interiør – tanken bag udvalget af deres keramiske produkter er ganske funktionelle og derfor utrolig populære. Om det er kopper, vaser eller skåle, så kan du være sikker på, at funktionaliteten er indtænkt i alle designs. Det bedste af det hele er, at du hos t.i.n.g shop kan ønske specifikke farver på din keramik fra Studio Arhøj. Du skriver blot i kommentarfeltet, hvilken farve du ønsker din ønskede keramik skal være, og så er der altså ny flot keramik på vej til dig.

Køb Studio Arhøj her

Mix keramik fra Studio Arhøj

Et af årets store trends, er at mixe keramik. Med de mange designs, vi har fra Studio Arhøj kan du nemt mixe keramik fra Studio Arhøj. Du kan eksempelvis vælge forskellige keramik kopper i forskellige farver, og få en unik samling keramik i dit hjem. Det er et samtaleemne værd, når du får kaffegæster på besøg – hos t.i.n.g garanterer vi, at dine gæster vil bemærke mixet af farver og udtryk. Det er netop dét, som gør Studio Arhøj til et brand, vi er stolte af at forhandle. Nemlig deres særlige evne til at bidrage med sjov og elegance i indretningen. Når du mixer keramikken, kan det nemlig blive en hel sjov og særlig oplevelse, at komme til kaffe hjemme hos dig. Vi deler også gerne nyheder fra vores venner hos Neo Noir.

Når kaffen ellers er serveret, kan du servere mælk til i den smukke keramik splash jar – også fra Studio Arhøj. Så er hele temaet gennemført til fingerspidserne.

Hos t.i.n.g shop råder og vejleder vi dig gerne i brug, vedligeholdelse og mix af keramik – så du har de helt rigtige forudsætninger for at have din keramik i mange mange år. 

Dette indlæg er udgivet af Bulldesign – Prestashop udvikler bureau

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here