Styr dit hjem fra din mobil

1
1500
Styr dit hjem fra din mobil

Dette indeholder sponsoreret indhold 

I dag er der nærmest ingen grænser for, hvad du kan tilkoble din mobiltelefon. Du kan styre alt fra lys, din termostat til hvornår din pulled pork er færdig i ovnen. Et moderne hjem i dag er et hjem, som du kan styre fra den mobil, som du har med dig alle steder. Det gode er, at hele familien kan blive tilkoblet det smarte moderne hjem. Man kan så fjerne nogle af rettighederne, hvis der er noget, som børnene ikke selv må bestemme. Her kan I gå ind og tage forældrekontrol.

Det er en spændende udvikling, og vi kommer kun til at se mere af den i fremtiden, at der skabes flere og flere løsninger til mobilen. Der er nærmest ikke noget, som kan overleve, hvis det ikke også kan styres fra ens mobil. Der er ingen af os, der gider have femten fjernbetjeninger, derfor er det langt smartere, når det hele styres fra samme enhed. Her er mobilen klart den letteste måde at tilkoble et helt hjem på, især fordi alle familiemedlemmer har en mobiltelefon, så alle kan styre alt fra lys til musik.

Kom i gang med det moderne hjem

På mange måder er du nok allerede i gang med det moderne hjem. Det er ikke sikkert, at du selv ved det, men du er allerede begyndt at styre mere fra din mobil. Måske har du endda fået en Google Home, som hjælper dig med livet.

For at udnytte potentiellet i det moderne teknologiske hjem, skal du vælge en god mobiltelefon, som kan det hele. Det kan f.eks. være Samsung mobiltelefoner. De har den fordel, at de er koblet på Android, og derfor virker de stort set med alt. Når der kommer en ny app, udvikles den altid til Android og iOS. Sidstnævnte er til Apples iPhone, hvor førstnævnte er Googles styresystem, som er baseret på open source, så alle mobilproducenter kan kode videre på det. Det er grunden til, at Android er store i dag, da det giver mange mobilproducenter muligheden for at konkurrere på et benhårdt mobilmarked uden at skulle udvikle alt for dyr software.

Med en smartphone har du adgang til hele den moderne verden, og du er dermed klar til at lave i det, som mange nok vil kalde for fremtiden.

Styr hele dit hjem

Med den rette smartphone kan du nu styre hele dit hjem. Som vi også nævnte i starten, kan det gøres sådan, at du har adgang til alle ting, men dine børn kun har adgang til nogle ting. I sidste ende er det også underordnet, hvad du tilkobler til din mobil, da det meste i dag har en app, så de ved, at det virker til mobilenheder og kan styres derfra. Så er det underordnet, om der er tale om idéel start-controller til begynder DJs eller lys i haven.

Det gode ved, at det hele styres fra din mobil er, at du lettere kan udvide efterhånden, som du har råd til det. For du skal ikke ud at have en ny dyr mobiltelefon hver gang, så du kan bruge den samme fjernbetjening til at styre alle dine enheder.

Det kan også være, at du har brug for gode alarmsystemer. Det kan du også sagtens tilkboble til din mobil, så du kan tjekke, om nogen bryder ind i dit hjem. Ofte vil det blive slået til automatisk, når du forlader dit hjem, men du kan så slå det til og fra på din mobiltelefon. På den måde har du et 100% mobildrevet alarmsystem, som føles som om, at du har din helt egen privat vagtværn.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here